Anlita en fotograf i Linköping till ert kommande bröllop

22 september 2021 william eriksson

Ni har planerat och väntat så länge på den här dagen, er bröllopsdag. Ni har planerat och haft möten kring vad som ska ske kring bröllopet i flera månader, men ändå så känns det som om någonting fattas. Det är något som ni har glömt och ni känner på er att det är viktigt. 

Ni har glömt att boka en fotograf för dagen. Ni vill ju ha någon som kan ta bilder under hela dagen, från morgonens förberedelser fram tills kvällens övergång till natt, men det har ni helt glömt bort att boka. 

Ni kollar runt på nätet efter en fotograf i Linköping som är ledig på just er kommande stora dag. Ni hittar en perfekt fotograf och bokar in ett möte. På mötet ska ni bestämma och komma överens om tillsammans vad ni vill ha ut av fotograferingen på ert stundande bröllop. 

 

En fotograf med känsla för timing

Ni vill att fotografen ska finnas med under hela dagen, från morgonen till sent in på kvällen. Det kommer vara två fotografer som turas om under dagen med att ta bilder från både ceremonin samt festen efteråt. Fotografens timing kommer spela stor roll för hur bilderna blir. 

Ni vill ha mycket bilder från hela dagen men ni vill även boka in en tid under dagen där ni får chans att ta egna proffsiga bröllopsfotografier. Ni bestämmer tillsammans att detta ska ske innan själva bröllopet, innan ni förstör både smink och kläder med era glädjetårar. 

Det kommer bli så fint. Fotografen ni bokat känns så proffsig och hen visar er tidigare bilder som hen tagit på bröllop och liknande tillställningar. Ni känner på er att det kommer bli en helt underbar dag. Ni kommer ha många minnen både i hjärtat samt i alla dessa fotografier som fotografen kommer ta under er stora dag.